×

У вашому кошику є товари

Оформити замовлення

Эко-Ферма "Зелений гай"

ЕКО-ФЕРМА «ЗЕЛЕНИЙ ГАЙ»

Сімейна еко-ферма «Зелений Гай» Ореста і Йолани Дель Соль знаходиться на вершині села Нижнє Селище, Хустського району Закарпаття.


Еко-ферма «Зелений гай» не схожа на інші ферми. Тут специфіка догляду за худобою полягає в тому, що тваринам забезпечений вільний доступ до відкритого простору в усі пори року. Взимку хлів обігрівається і це забезпечує належний температурний режим для тварин. Раціон худоби ретельно підібраний і складається з чистих і натуральних кормів, свиней годують молоком.


Робота сім'ї Дель Соль приклад того, як при бажанні відкрити ферму, знайти рішення дуже просто. Невелике сімейне господарство, займається вирощуванням кіз, свиней і виробляє якісні продукти харчування: козячий сир і м'ясні вироби.

Щодня ми замислюємося: що ми їмо? У той час, коли всі думають про гроші, заробіток, є ті, хто думає про справжній смак, здорову їжу і майбутнє, зберігаючи традиційні технології, формуючи тим самим культуру споживання натуральних продуктів.

«Якщо Ви турбуєтеся про своє здоров'я, або якщо Вам набридло хвилюватися про якість куплених у супермаркетах продуктів, формуйте навколо себе контакти фермерів, яким довіряєте» – зазначає господар еко-ферми «Зелений Гай» Орест Дель Соль.



120грн/200гр.
Ковбаса "Ломбардія" виготовлена французом за французькою рецептурою. Сировина - мясо свиней вирощених на власній фермі на вільному випасі. Ковбаска екологічно чиста та з неймовірно вишуканим сма..
Ковбаса "Ломбардія" виготовлена французом за французькою рецептуро...
Показано 1 по 1 з 1 (Всього сторінок 1)