×

У вашому кошику є товари

Оформити замовлення

Як заварювати Іван-чай

Переглядів: 394 Коментарі: 0


Напевно, ви не раз чули про Іван-чай табачили пропозицію у нашому магазині NaturFood? Ймовірно, ще й пили його? Але чи правильно вийого заварили? 

Ми розкажемо вам, як правильно заварювати Іван-чай, щоб зберегти його властивості!

Іван-чай заварюють як окремо, так і у міксі з іншими травами, фруктами та ягодами. Так, наприклад, серед наших пропозицій ви купити Іван-чай з різними смаками.

Найкраще для напою підходить не суха трава Іван-чаю, а вже ферментована. Тож просто зібрати суцвіття хаменерію і висушити не вийде.

Отже, приступаємо до приготування! Нагадуємо, що це лише рекомендації, а необов’язкові потреби. Проте якщо вихочете досягти наймаксимальнішого розкриття смаку – спробуйте наш варіант!

-         Чайник обполіскуємо окропом.

-         На 0,5 літрів кладемо 2-3 чайні ложки чаю, в залежностівід того, яку міцність ви полюбляєте.

-         Заливаємо окропом на третину, даємо настоятися 5 хвилин,а потім доливаємо кропу по вінця нашого чайника. Залишаємо його ще на 10хвилин.

-         Насолоджуємося смаком :)

Ще декілька рекомендацій та цікавих фактів:

-         Заварку чаю можна використовувати близько 5-ти разів –чай не буде втрачати свої корисні властивості, проте, звичайно, це поступово впливатиме на смак.

-         Використовуйте джерельну або добре очищену воду.

-         Чай може стояти 2-3 доби, його можна вживати і холодним.

-         Пийте Іван-чай без цукру, проте з солодощами, наприклад, з пряниками, пастилою або медом

 

Коментарі

Написати коментар