Угочанський смак


Фермерське господарство «Тізеш» Павла Тізеша, що знаходиться на Закарпатті виготовляє продукцію, що добре відома на ринках України та країн Європейського Союзу під торговою маркою «Пан Еко», а також м’ясні продукти зі свиней породи Мангалиця під торговою маркою «Угочанський Смак». 
Правила Європейського Союзу встановлюють суворі вимоги до процесу вирощування, виробництва, переробки, експорту й імпорту продукції органічного сільського господарства. А тому продукція господарства повністю відповідає європейським стандартам.
Щодо сировинної зони фермерського господарства, то вона знаходиться в околицях Рахова, Ясині, на Воловеччині, Великоберезнянщині.
Фермерське господарство переробляє, перш за все, сливи, чорниці, брусницю, дику малину, полуницю, кизил, яблука, червоні порічки, чорноплідну горобину, з яких виготовляються леквари, соки і сиропи.

Для виробництва м’ясних та ковбасних виробів господарство вирощує свиней породи Мангалиця (має волохату шерсть, трохи нагадує вівцю) та корів угорської породи "Сіра рогата" .



Немає товарів для відображення.