Ковбаса пальцьопхана з білими грибами

78грн

Опис

Сиров'ялена ковбаса з сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смаків київської колегії серед експериментальних (і не тільки) видів. Цей вид пальцьопханої ковбаси заслуговує, щоб перед споживанням гурман насолодився її тонким лісовим ароматом. Виконуючи ваші кулінарні побажання, ми зменшили відсоток сала, порізали його дрібними кубиками, а розмір кубиків добірного м'яса збільшили вдвічі. З трепетом і завмиранням, просимо пригоститися ... Сиров'ялену ковбасу з грибами найкраще подавати на підігрітій тарілці. Наче на теплій подушці, вона розімліє і подарує вам ще більше грибного аромату.
Склад: свинина 100%, сало свине, сіль, чорний перець, лавровий лист, коріандр, духм’яний перець, часник, мелені сушені білі гриби
Вага: 90-140 гр.
Упаковка: вакуумна для харчових продуктів
Термін зберігання: 90 дній при температурі від +3 до +6 °С
*Примітка: кінцева вага і вартість продукту визначається після його зважування

Відгуки (0)

Написати відгук

Будь-ласка ввійдіть чи зареєструйтеся для написання відгуку