Сало мангалиці холодного копчення
192грн
- Виробник: Шкварка. Домашні Лєгуміни
- Артикул: 7613
- Ціна за: 400гр.
- Наявність: В наявності
Опис
Переповідають, що мангалицю в Україну угорські фермери завезли їх ще в 50-х. Схрестивши мангалицю з диким кабаном, селяни отримали чудові результати. По-перше, густа шерсть свині дозволяє їй легко переносити холодні зими, а міцний імунітет – народжувати потомство навіть у 30-ти градусний мороз . По-друге, маючи «дику» кров, свині самі можуть шукати собі їжу, залюбки харчуються жолудями, каштанами, молодою корою дерев, травою та корінцями. По-третє, солонина і м’ясо кучерявої свині вийшли настільки добрими, що з легкістю забезпечили собі сталий попит на європейських ринках.
Вирощують кучерявих, як книжка пише – методом «вільного вигулу». Харчують тим, що виросло на фермі, – здебільшого кукурудзою та пшеницею… А це дуже впливає на якість продукту. Салоїди зацінять.