×

У вашому кошику є товари

Оформити замовлення

Рецепт тижня: безглютенова локшина болоньєзе.

Переглядів: 348 Коментарі: 0

Хочете готувати, як в Італії, але використовувати українські натуральні продукти?
Радимо приготувати вдома кукурудзяну безглютенову локшину з соусом болоньєзе. 

Продукти:
- Масло вершкове – 20 гр.
- Готовий соус болоньєзе – 125 гр.

А далі все простіше-простого! 
1) Відварюємо цілу пачку кукурудзяної локшини в 3 літрах підсоленого окропу. Звичайно, якщо ви готуєте на одну особу, то вистачить і 100 грамів локшини. 
Варимо 8-10 хвилин до стану «Al dente», тобто трішечки недоварюємо нашу локшину, як справжні італійці.
2) Готову локшину відкидаємо на друшляк, даємо стекти воді. Перекладаємо її назад в каструлю та додаємо масло - перемішуємо. Яка ж локшина без масла? 
Як альтернативу, можна використовувати гарбузову олію. 
3) Півбаночки соусу болоньєзе розігріваємо на пательні або в мікрохвильовій печі. Але ми все-таки радимо зробити це на пательні.
4) Додаємо до болоньєзе нашу локшину та добре перемішуємо. 
5) Викладаємо готову страву на велику гарну тарілку, зверху посипаючи тертим сиром Старопорицьким. Готово!
Не бійтесь експериментувати! ;)

Пов`язані товари

Коментарі

Написати коментар