×

У вашому кошику є товари

Оформити замовлення

Рецепт курячого паштету.

Переглядів: 483 Коментарі: 0

Чудовий паштет, який стане ідеальною закускою не тільки до святкового столу, але і чудово доповнить ваше повсякденне меню.

Вам знадобиться:

  • стегно куряче — 800 г.
  • паприка — 1 ч. л.
  • лимонний сік — 2 ст. л.
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • морква — 1 шт.
  • часник — 2 зубчика;
  • вершкове масло — 70 г.
  • рослинна олія — 2 ст. л.
  • біле сухе вино — 50-80 мл.
  • волоські горіхи — 30 г.
  • сіль та перець за смаком.

Приготування:

Курячі стегна (800 г) посоліть, посипте паприкою і збризніть 1 ст. л. соку лимона. Запікайте в духовці за температури 180 градусів протягом 25 хвилин до готовності. Дістаньте з духовки і дайте охолонути.

Цибулю почистіть, поріжте середніми кубиками. Моркву поріжте дрібними кубиками, а часник дрібно покришіть. Посмажте овочі на пательні в суміші рослинної олії (2 ст. л.) та вершкового (20 г) масла протягом 10 хвилин на маленькому вогні, поки вони не стануть м'якими. Куряче м'ясо відокремте від кістки і наріжте великими шматками. Висипте на пательню до овочів.

Додайте біле вино і дайте йому добре випаруватися. Перекладіть вміст пательні до чаші блендера або миску, додайте 50 г вершкового масла, 30 г волоських горіхів і сік лимона. Перебийте все в однорідну масу за допомогою блендера. Готовий паштет можна їсти одразу, а можна перекласти до невеликої ємності та відправити до холодильника, щоб він трохи захолов .

А якщо вам ліньки готувати :) то Ви завжди можете замовити курячий паштет чи рієт з качки у нас.

Смачного!

Коментарі

Написати коментар