×

У вашому кошику є товари

Оформити замовлення

Натуральні м’ясні делікатеси: вибір NaturFood

Переглядів: 511 Коментарі: 0


Часто говорять, що натуральні домашні ковбаски не смачні і значно поступаються смаковим різнобарв’ям своїм магазинним аналогам з великих підприємств. Ми скажемо: ви просто не куштували м’ясні делікатеси від NaturFood ;) Деяким нашим ковбаскам не знайдеться аналогів на великому ринку: цей продукт унікальний та в лімітованому обсязі.
То ж чим цікавий наш асортимент смаколиків?
 
1. Мацик «Поліський» - екологічно чистий в'ялений м'ясний продукт. Мацик зберігає всі свої натуральні якості, адже не піддається термічній обробці і виготовляється виключно з натуральної сировини і спецій, що дозволяє зберігати надовго всю палітру його смаків.  
Мацик «Поліський» використовують як основну страву, закуску до вина, коньяку, пива, а також для приготування піци, салатів, солянки. Є дуже оригінальною прикрасою будь-якого столу. Ваші гості будуть приємно задоволені і здивовані.
Замовити його дуже просто! Ось тут ;)
 
2. Шовдир «Поліський». Роблять поліський шовдир зі свинячої вирізки. На відміну від закарпатського, цей продукт не коптять, а в'ялять. Спочатку м’ясо ріжуть на шматки, ретельно натирають сіллю і залишають на кілька годин маринуватися в розсолі. Потім відбувається другий етап маринування, але на цей раз у спеціях. В яких саме, на жаль, розповісти не можемо, тому що і самі не знаємо. Фермери тримають їх в таємниці, побоюючись "тиражування" свого сімейного рецепту. Однак, нас запевнили, що все, без винятку, натуральне. Сам процес в'ялення м'ясної смакоти проходить традиційно – на горищі. Триває не менше місяця, по завершенню якого продукт стає саме таким, яким ви можете його споглядати на наших знімках або на сторінці товару – шовдир "Поліський".
 
3. Паштет "Укірукук". Готується виключно з домашньої курки. І ми впевнені, що м’яско набагато смачніше, якщо до того курочка поскубувала травичку і дзьобала просо на якомусь сільському подвір’ї. Також до цього паштету віднедавна додається менше субпродуктів – печінки і сердець. Це не перебиває сам смак курки, а тільки ніжно його підкреслює. А ще наш «Укірукук» зараз має злегка солодкуватий присмак: цьому посприяли свіженькі морква та журавлина. Такі кулінарні інновації зробили його смак насиченішим і цікавішим. Гадаємо, ця ніжність стане прекрасним доповненням до будь-якого столу і припаде до смаку і дітям, і дорослим - спробуйте!

4. Сировялена пальцьопхана ковбаска від кумів з різними смаками. На вибір: з білими грибами, з пармезаном, з блакитним сиром, з гострим перцем та традиційна. Ці делікатеси дійсно унікальні! Без зайвих витребеньок і сентиментів. Тільки смак, який передали нам через століття. Ковбаса зроблена зі свинячого м’яса, рубана та змішана руками, пальцем пхана зі шматочками грибів, або сиру, або гострого перчику – все як годиться, одним словом. Краще всього поєднується з легким алкоголем, таким як пиво чи вино.
Замовити онлайн доставку ковбасок можна тут: Домашні Лєгуміни
 
5. Також не можемо не згадати про соковиту качину ніжку!
Сиров’ялена качина ніжка – лєґумін серед лєґумінів, делікатес серед делікатесів, справжнє свято для поціновувачів! Цей продукт дійсно унікальний, адже Ви точно не знайдете його в своєму супермаркеті!
Ще один плюс – це стовідсотково натуральні качині ніжки і спеції. Ніяких добавок, ароматизаторів або консервантів! Такі смаколики коштують того, щоб аби раз в житті їх спробувати качина ніжка.

Коментарі

Написати коментар