Олія арахісова

120грн

Опис


Об'єм:

  • 0,25 л.


Термін зберігання:
  • 24 місяці при температурі від 10 до 25 °С.  



Виготовлено
  • ТМ «Олійні Традиції»



Арахісова олія широко використовується у кулінарії, медицині і косметології, а також для виготовлення мила. Вона може нагріватися до високих температур, тому підходить для смаження. Арахісова олія дуже корисна і не викликає алергії.

Вживання в їжу

Найпростіша страва з арахісовою олією – бутерброд. В основному, арахісову олію додають у салати в якості заправки або використовують для смаження. Якщо у фритюрі з арахісовою олією підсмажити курку, вона набуде яскравого смаку і аромату. Арахісову олію можна додавати і в супи. Оригінальним будь-яку страву зробить арахісовий соус. Для його приготування змішують кокосове молоко, арахісову олію, соєвий соус, лимонний сік і перець чилі. З арахісовою олією можна готувати різноманітні закуски. Печериці змішують з томатною пастою і подрібненим беконом, після чого обсмажують на арахісовій олії і подають з білим хлібом.

Корисні властивості

Арахісова олія багата на вітаміни групи А,D і Е, В1, В2, РР, фолієву кислоту, яка сприяє росту і відновленню клітин, лінолеву кислоту, а також мікроелементи: залізо, кобальт, цинк, калій, магній,кальцій, йод, фосфор. Вона містить клітковину і абсолютно позбавлена холестерину. Сприяє нормальному функціонуванню нервових тканин, серця, печінки,корисна при втомлюваності, безсонні; покращує пам'ять, увагу і слух. Арахісова олія– відмінне джерело енергії.

Цікавий факт: арахісова олія є сировиною для виробництва гліцерину, з якого виробляється нітрогліцерин, один з компонентів динаміту.

Вартість: 109 грн.

Об’єм: 0,25 л.

Виробник: ТМ «Олійні Традиції»

Термін придатності: 12 місяців

Зберігати, уникаючи попадання прямих сонячних променів при температурі від 10 до 25 °С.


Відгуки (0)

Написати відгук

Будь-ласка ввійдіть чи зареєструйтеся для написання відгуку