Опис
Порошок лукуми – це органічний порошок, який отримують шляхом висушування плоду субтропічного дерева, яке росте на території Андських долин. Регулярне вживання лукуми сприяє стабілізації функціонування травної системи, нормалізації рівня цукру та холестерину у крові, а також укріпляє імунітет і очищує організм від шлаків та токсинів. Окрім цього вживання суперфуду покращує стан волосся та шкіри. Порошок лукуми багатий вітамінами групи В і С, фосфором, залізом та кальцієм, а також бета-каротином, клітковиною та антиоксидантами, що робить його джерелом корисних речовин для організму людини. Завдяки цінним властивостям, солодкуватому присмаку та низькому глікемічному індексу порошок лукуми широко використовується у кулінарії.
Рекомендації щодо вживання: можна додавати у фруктові салати, холодні десерти, мюслі, йогурти, домашній сир, морозиво, коктейлі, смузі тощо.
ДСТУ ISO 22000:2007 Сертифікат ISO #UA.TER.HACCP.150-19
Специфікація
Детальні характеристики | |
---|---|
Склад: | порошок лукуми |
Енергетична цінність(калорійність) на 100 грам продукту: | 329 кКал |
Харчова цінність( на 100 грам продукту): | білки-3г, жири-1,4г, вуглеводи-66,7г. |
Вага/об'єм: | 60г. |
Термін зберігання: | 15 міс. |