×

У вашому кошику є товари

Оформити замовлення

СФГ "Коптар"

Закарпатські м`ясні делікатеси від сімейного фермерського господарства Коптар. Власна ферма, авторська рецептура, відповідальність і максимальна увага до процесу виробництва.

Слоган фірми: "Своє майдоброє!", що з закарпатської перекладається як "Своє найкраще!"



93грн/150гр.
Всіми любима Бастурма , яка і так є фаворитом серед наших закусок, і прикрасила своїм ароматом безліч святкових столів ... здавалося б як її можна зробити ще смачнішою , отриманий смак переверши..
Всіми любима Бастурма , яка і так є фаворитом серед наших закусок,...
124грн/200гр.
Бастурма королівська це найкращий делікатес для цінителів делікатесів з м'яса. Виготовляється з добірної конини беремо тільки вирізку (найкращі шматки). Маючи свою ферму в екологічно чистій місц..
Бастурма королівська це найкращий делікатес для цінителів делікате...
52грн/100гр.
Це ексклюзивний продукт для пабів, пивних магазинів і взагалі для всіх поціновувачів гарної і смачною закуски до пива або ж просто смачного перекусу. Цей крафтовий продукт послужить приємним под..
Це ексклюзивний продукт для пабів, пивних магазинів і взагалі для ...
54грн/90гр.
Для всіх любителів пінного представляємо Пивну стрічку. Продукція вищого гатунку, відповідає всім вимогам і сертифікована. Сама технологія виготовлення пивної стрічки складна. Спочатку ми відбир..
Для всіх любителів пінного представляємо Пивну стрічку. Продукція ...
48грн/80гр.
Для всіх любителів пінного представляємо Пивну стрічку. Продукція вищого гатунку, відповідає всім вимогам і сертифікована. Сама технологія виготовлення пивної стрічки складна. Спочатку ми відбир..
Для всіх любителів пінного представляємо Пивну стрічку. Продукція ...
193грн/270гр.
Виготовляється за французькою технологією зі спеціальної породи качки Мулард, яка вирощується для печінки фуагра. По текстурі філе дуже м'яке, соковите і ароматне. Весь цикл приготування займає ..
Виготовляється за французькою технологією зі спеціальної породи ка...
65грн/140гр.
Виготовляється за французькою технологією, але з українською душею. Весь цикл приготування займає 3 тижні. Напротязі цього періоду філе курочки лежить в засолі, потім йде холодне копчення і сушк..
Виготовляється за французькою технологією, але з українською душею...
Показано 1 по 7 з 7 (Всього сторінок 1)