×

У вашому кошику є товари

Оформити замовлення

СФГ "Коптар"

Закарпатські м`ясні делікатеси від сімейного фермерського господарства Коптар. Власна ферма, авторська рецептура, відповідальність і максимальна увага до процесу виробництва.

Слоган фірми: "Своє майдоброє!", що з закарпатської перекладається як "Своє найкраще!"



Ковбаса Італійська
Новинка
125грн/230гр.
Завдяки чудовому "дуету" яловичини і свинини в нашої "Італійської" ковбаси пружна і в той же час соковита консистенція. Вона однозначно припаде до смаку навіть найвибагливішим шанувальникам сиро..
Завдяки чудовому "дуету" яловичини і свинини в нашої "Італійської"...
Махан
Новинка
117грн/300гр.
Махан це знаменита ковбаса з конини. Відрізняється делікатним смаком, який визначає конина, твердою пружною структурою і в той же час приємно тане в роті. Ковбаса махан має характерний вигляд, п..
Махан це знаменита ковбаса з конини. Відрізняється делікатним смак...
48грн/90гр.
Для всіх любителів пінного представляємо Пивну стрічку. Продукція вищого гатунку, відповідає всім вимогам і сертифікована. Сама технологія виготовлення пивної стрічки складна. Спочатку ми відбир..
Для всіх любителів пінного представляємо Пивну стрічку. Продукція ...
47грн/80гр.
Для всіх любителів пінного представляємо Пивну стрічку. Продукція вищого гатунку, відповідає всім вимогам і сертифікована. Сама технологія виготовлення пивної стрічки складна. Спочатку ми відбир..
Для всіх любителів пінного представляємо Пивну стрічку. Продукція ...
152грн/350
Що може бути краще за соковитий бекон? А коли він дбайливо приготовлений з власноруч викормлених свинок та по авторській рецептурі?  Що ж, Ви можете заперечити, але для цього його треба спр..
Що може бути краще за соковитий бекон? А коли він дбайливо пригото...
Суджук
Новинка
66грн/170гр.
Суджук - один з традиційних видів ковбаси у тюркських народів. Виготовляється за спеціальною технологією з добірної яловичини і конини. Славиться гострим смаком і особливим ароматом прянощів. Ця..
Суджук - один з традиційних видів ковбаси у тюркських народів. Виг...
193грн/270гр.
Виготовляється за французькою технологією зі спеціальної породи качки Мулард, яка вирощується для печінки фуагра. По текстурі філе дуже м'яке, соковите і ароматне. Весь цикл приготування займає ..
Виготовляється за французькою технологією зі спеціальної породи ка...
Філейка янтарна куряча
Новинка
65грн/140гр.
Виготовляється за французькою технологією, але з українською душею. Весь цикл приготування займає 3 тижні. Напротязі цього періоду філе курочки лежить в засолі, потім йде холодне копчення і сушк..
Виготовляється за французькою технологією, але з українською душею...
185грн/340гр.
Хочете чогось ніжного - тоді зустрічайте шпек! Ніжне свиняче м'ясо з невеликими прожилками сала. Розмарин та ялівець додають оригінальності смаку. Авторська рецептура! Цей продукт чудово вигляда..
Хочете чогось ніжного - тоді зустрічайте шпек! Ніжне свиняче м'ясо...
Показано 1 по 9 з 9 (Всього сторінок 1)