×

У вашому кошику є товари

Оформити замовлення

Ковбаса з кмином гарячого вудження

144грн

Опис

Щоб в світі з’явилося колечко ковбаски з кмином, спершу слід взяти добрий кавалок свинячої шинки і шмат масної почеревини. Шинку кавальцуємо кубиками, почеревину – перемелюємо.

Далі – перемішуємо: руками, поволі, не поспішаючи, по-троху додаючи натуральні спеції. Готовим фаршем начиняємо кишку і гайда до вуджарні, де ковбаска запечеться і вдихне свою димну сутність.

Ось і все, ніяких секретів :)

P.S. А з червоним соусом добавимо смаку пікантності.

Відгуки (0)

Написати відгук

Будь-ласка ввійдіть чи зареєструйтеся для написання відгуку