Опис
Ерітрітол – це багатоатомний цукровий спирт, що використовується як замінник цукру. Його отримують з натурального овочевого цукру, який змішують з водою, зброджують, кристалізують, а потім ретельно сушать. Готовий продукт має форму білих кристалів або порошку, який виглядає як звичайний цукор. Солодкість ерітрітолу становить приблизно 70-80% від звичайного цукру, але натомість продукт має нульову калорійність. Відсутність калорійності досягається завдяки маленькому розміру молекул, які не проходять процес розчеплення та виводяться з організму у майже тому самому виді в якому надійшли. Оскільки ерітрітол в організмі не розпадається, то він не впливає ні на рівень глюкози, ні на рівень інсуліну у крові. Це свідчить по те, що ерітрітол є хорошою альтернативою звичайному цукру для людей з надмірною вагою або з діабетом.
Рекомендації щодо вживання: використовується в якості столового цукру, у випічці, для приготування десертів, можна додавати у чай, каву тощо.
ДСТУ ISO 22000:2007 Сертифікат ISO #UA.TER.HACCP.150-19
Специфікація
Детальні характеристики | |
---|---|
Склад: | ерітрітол |
Енергетична цінність(калорійність) на 100 грам продукту: | 0 кКал |
Харчова цінність( на 100 грам продукту): | білки-0г, жири-0г, вуглеводи-0г. |
Термін зберігання: | 12 міс. |