Домашні лєгуміни

 

 “Шкварка. Домашні лєґуміни” - це львівські майстри м'ясних делікатесів. Оригінальна рецептура та сімейний, кумівський підхід до справи. Сиров'ялені ковбаси, копчене м'ясо, паштети та різноманітні заправки. Гарантований смак та якість. 



84грн/140гр.
Це дуже хороший вид ковбаси від кумів. Вони роблять її вже давно тому, що людям дуже подобається ця прекрасна ковбаса з ароматною гостротою. Незважаючи на те, сиров'ялена ковбаса з гострим перце..
Це дуже хороший вид ковбаси від кумів. Вони роблять її вже давно т...
72грн/250 мл.
Кілька годин кулінарних чарів, поєднання дивовижних складників і маємо фантастичної смакоти соус – ледь гострий, з яскравим кисло-солодким сливовим смаком. Підійде до сирної нарізки, наприк..
Кілька годин кулінарних чарів, поєднання дивовижних складників і м...
78грн/120гр.
Сиров'ялена ковбаса з сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смаків київської колегії серед експериментальних (і не тільки) видів. Цей вид пальцьопханої ковбаси заслуговує, щоб перед споживання..
Сиров'ялена ковбаса з сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смак...
78грн/120гр.
Ковбаска з блакитним сиром – ще один приклад майстерності кумів. Сир пом'якшує смак м'яса і дещо перетягує акцент на себе. Щоб не було занадто гостро ми, обчисливши відсоток солоності сиру, змен..
Ковбаска з блакитним сиром – ще один приклад майстерності кумів. С...
109грн/160гр.
Ми любимо радувати вас всілякою смакотою. Ця одна з тих, на яку не потрапите Ви більш ніде. Сировялена ковбаса з кропом приїздить до нас з самого Полісся, з далекого Зарічнянському району біля ..
Ми любимо радувати вас всілякою смакотою. Ця одна з тих, на яку не...
60грн/100гр.
Cиров’ялена ковбаса традиційна – вона саме така, як робили її бабусі і прабабусі тих поліських майстрів, які тепер вчать нас. У цій покрученій ковбасі немає нічого крім м'яса, сала і натуральних..
Cиров’ялена ковбаса традиційна – вона саме така, як робили її бабу...
72грн/120гр.
Сиров'ялена ковбаса з пармезаном – ще один доказ майстерності кумів. Сир пом'якшує смак м'яса і акцентує на собі увагу. Щоб не було занадто гостро куми, обчисливши відсоток солоності сиру..
Сиров'ялена ковбаса з пармезаном – ще один доказ майстерності кумі...
99грн/160гр.
Конина володіє неповторним смаком та ароматом. Крім того, вона майже не містить холестерину.Приготовлена за старовинним рецептом, ідеально підходить до темного пива чи червоного вина.Вага середн..
Конина володіє неповторним смаком та ароматом. Крім того, вона май...
Медовий імбир
Новинка
72грн/200мл.
Такий здоровий і смачний додаток до чаю тепер і у нас. Називається «Медовий імбир». Ударимо вітамінами по холодній погоді! Можна додавати в чай, можна їсти ложкою. А ще баночку "Медового імбира"..
Такий здоровий і смачний додаток до чаю тепер і у нас. Називається...
76грн/250 мл.
Паштет "Укірукук" готується виключно з домашньої курки. І ми впевнені,що м’яско набагато смачніше, якщо до того курочка поскубувала травичку і дзьобала просо на якомусь сільському подвір’ї. Тако..
Паштет "Укірукук" готується виключно з домашньої курки. І ми впевн...
60грн/250мл.
Справжній Домашній паштет! Із додаванням вершкового масла і свіжих листочків тим’яну. Класична страва наших бабусь, яка не потребує видозмінення чи збагачення.Просто смачно. Годуємо ним своїх ді..
Справжній Домашній паштет! Із додаванням вершкового масла і свіжих...
67грн/250мл.
Ідеальний соус до м'яса. Основна характеристика соусу "Полум’яний ревінь" це пікантність. Витончений, оригінальний смак ревеню ( чи румбарбару) нікого не залишить байдужим.  Їдете на при..
Ідеальний соус до м'яса. Основна характеристика соусу "Полум’яний ...
72грн/250мл.
Основа соусу - це перець чилі, спочатку підсмажений на грилі, потім закопчений на дубових дровах, з додаванням часнику і пари секретних інгредієнтів. Все для того, щоб зберегти природний аромат ..
Основа соусу - це перець чилі, спочатку підсмажений на грилі, поті...
72грн/200 мл.
Основа соусу - це гострий червоний перець, спочатку підсмажений на грилі, потім закопчений на дубових дровах, з додаванням часнику і пари секретних інгредієнтів. Все для того, щоб зберегти приро..
Основа соусу - це гострий червоний перець, спочатку підсмажений на...
66грн/150мл.
Соус чорносмородиновий з м’ятою це чудовий соус для м’яса. Пікантний, з приємною кислинкою та насиченим ягідним смаком, який вдало підкреслює м’ята. Склад: чорна смородина, м’ята, пр..
Соус чорносмородиновий з м’ятою це чудовий соус для м’яса. Пікантн...
60грн/250 мл.
Шкварочки з копченого сала з додаванням розмарину. За основу у приготуванні шкварок взято польський рецепт. Ніщо так не смакує на природі, як трохи підтоплені шкварочки на грильованому окрайці ж..
Шкварочки з копченого сала з додаванням розмарину. За основу у при...
120грн/200гр.
Якщо ви побачили на нашій сторінці таке слівце і відразу кинулися шукати йому пояснення в мережах інтернету, то можете не турбуватися. Ми самі вам все розповімо. Отже, перш за все потрібно знати..
Якщо ви побачили на нашій сторінці таке слівце і відразу кинулися ...
39грн/250 мл.
Маринована спаржева стручкова квасоля домашнього виробництва. Гарний вибір під час посту. Пікантна закуска.Склад:  шпарагівка, листя петрушки, сіль, олія, оцет, часник, лавровий лист, ..
Маринована спаржева стручкова квасоля домашнього виробництва. Гарн...
Показано 1 по 18 з 18 (Всього сторінок 1)