×

У вашому кошику є товари

Оформити замовлення

Шкварка. Домашні Лєгуміни

 

 “Шкварка. Домашні лєґуміни” - це львівські майстри м'ясних делікатесів. Оригінальна рецептура та сімейний, кумівський підхід до справи. Сиров'ялені ковбаси, копчене м'ясо, паштети та різноманітні заправки. Гарантований смак та якість. 



Абрикосовий грейпфрут
Новинка
63грн/250мл.
А ми не перестаємо дивувати- зустрічайте Абрикосовий грейпфрут. Такий здоровий і смачний додаток до чаю. Ударимо вітамінами по холодній погоді! Можна додавати в чай, можна їсти ложкою. А ще бано..
А ми не перестаємо дивувати- зустрічайте Абрикосовий грейпфрут. Та...
55грн/250 мл.
Шкварка – це не лише м’ясо і ковбаси. Час від часу куми дозволяють собі утнути і щось гламурно-дівчаче. Точнісінько, як цей апельсиново-гарбузовий десерт. Cонячний, гарний і корисний. За смаком ..
Шкварка – це не лише м’ясо і ковбаси. Час від часу куми дозволяють...
80грн/250 мл.
Медова, терпка, масляниста, соковита і ароматна… Ніжна, хрустка або кисла…А ще вона свіжа, пухка і запашна, з присмаком лимону, ароматом мускату чи мигдалю…"А який для тебе смак груші? Вона дуже..
Медова, терпка, масляниста, соковита і ароматна… Ніжна, хрустка аб...
78грн/250мл.
Мало хто зрозуміє по тій назві, що воно таке))) А ми вам розкажемо. Драпаками в окремих районах Львівщини називають ожину. Ай, справді, драпаються ті кущики шалено! Витончений смак ожини в поєдн..
Мало хто зрозуміє по тій назві, що воно таке))) А ми вам розкажемо...
166грн/260гр.
Зимновуджена вирізка ґонорова, вона ж update «полядвиці» - традиційна карпатська страва, що готується із найсмачнішої частини поросяти - з вирізки. Соковиті шматочки м’яса неможливо не скуштуват..
Зимновуджена вирізка ґонорова, вона ж update «полядвиці» - традиці...
140грн/180гр.
Гусяча грудинка  це воістину шедевральний делікатес, пропонуємо вам стати першими дегустаторами!Поряд з качиною ніжкою даний смаколик посідає своє почесне місце. Зимновуджена гуся..
Гусяча грудинка  це воістину шедевральний делікатес, пропонує...
90грн/250 мл.
Ще одна мегакорисна українська ягідка – калина. Зібрана після перших морозів, перетерта з цукром. Ні натяку на пастеризацію. Калина допомагає від застуди і грипозних вірусів, а ткож при гіп..
Ще одна мегакорисна українська ягідка – калина. Зібрана після перш...
72грн/250 мл.
Кілька годин кулінарних чарів, поєднання дивовижних складників і маємо фантастичної смакоти соус – ледь гострий, з яскравим кисло-солодким сливовим смаком.  Підійде до сирної нарізки, напр..
Кілька годин кулінарних чарів, поєднання дивовижних складників і м...
86грн/120гр.
Сиров'ялена ковбаса з сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смаків київської колегії серед експериментальних (і не тільки) видів. Цей вид пальцьопханої ковбаси заслуговує, щоб перед споживання..
Сиров'ялена ковбаса з сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смак...
101грн/140гр.
Ковбаска з блакитним сиром – ще один приклад майстерності кумів. Сир пом'якшує смак м'яса і дещо перетягує акцент на себе. Щоб не було занадто гостро ми, обчисливши відсоток солоності сиру, змен..
Ковбаска з блакитним сиром – ще один приклад майстерності кумів. С...
97грн/135гр.
Cиров’ялена ковбаса традиційна – вона саме така, як робили її бабусі і прабабусі тих поліських майстрів, які тепер вчать нас. У цій покрученій ковбасі немає нічого крім м'яса, сала і натуральних..
Cиров’ялена ковбаса традиційна – вона саме така, як робили її бабу...
90грн/250мл.
Такий здоровий і смачний додаток до чаю тепер і у нас. Називається «Медовий імбир». Ударимо вітамінами по холодній погоді! Можна додавати в чай, можна їсти ложкою. А ще баночку "Медового імбира"..
Такий здоровий і смачний додаток до чаю тепер і у нас. Називається...
72грн/250мл.
Ідеальний соус до м'яса. Основна характеристика соусу "Полум’яний ревінь" це пікантність. Витончений, оригінальний смак ревеню ( чи румбарбару) нікого не залишить байдужим.  Їдете на при..
Ідеальний соус до м'яса. Основна характеристика соусу "Полум’яний ...
154грн/220гр.
Новий різновид сиров’яленої свинної полядвиці від майстрів зі Львова. Термін приготування 40-60 днів.Такого смаколика ви точно ніде більше не знайдете!Склад: свинина знежилована,сіль, ..
Новий різновид сиров’яленої свинної полядвиці від майстрів зі Льво...
Сало мангалиці холодного копчення
Новинка
96грн/200гр.
Переповідають, що мангалицю в Україну угорські фермери завезли їх ще в 50-х. Схрестивши мангалицю з диким кабаном, селяни отримали чудові результати. По-перше, густа шерсть свині дозволяє їй лег..
Переповідають, що мангалицю в Україну угорські фермери завезли їх ...
180грн/250гр.
Новий сорт пальцьопханої ковбаски від майстрів Шкварки. М'яско вимочується у домашньому вині, маринується із фенхелем, витримується чітка гармонія спецій (часничок, сіль, перець, мелені білі гри..
Новий сорт пальцьопханої ковбаски від майстрів Шкварки. М'яско вим...
Суниця з мартіні
Новинка
83грн/200мл.
Всі чули про суницю і всі чули про мартіні. А ми ризикнули і поєднали ці два інгредієнти у варенні "Суниця з мартіні". І скажемо Вам чесно - получився достойний результат. Чудово смакує до чаю і..
Всі чули про суницю і всі чули про мартіні. А ми ризикнули і поєдн...
154грн/220гр.
Якщо ви побачили на нашій сторінці таке слівце і відразу кинулися шукати йому пояснення в мережах інтернету, то можете не турбуватися. Ми самі вам все розповімо. Отже, перш за все потрібно знати..
Якщо ви побачили на нашій сторінці таке слівце і відразу кинулися ...
Показано 1 по 18 з 18 (Всього сторінок 1)