×

У вашому кошику є товари

Оформити замовлення

Шкварка. Домашні Лєгуміни

 

 “Шкварка. Домашні лєґуміни” - це львівські майстри м'ясних делікатесів. Оригінальна рецептура та сімейний, кумівський підхід до справи. Сиров'ялені ковбаси, копчене м'ясо, паштети та різноманітні заправки. Гарантований смак та якість. 



78грн/250мл.
Мало хто зрозуміє по тій назві, що воно таке))) А ми вам розкажемо. Драпаками в окремих районах Львівщини називають ожину. Ай, справді, драпаються ті кущики шалено! Витончений смак ожини в поєдн..
Мало хто зрозуміє по тій назві, що воно таке))) А ми вам розкажемо...
90грн/250 мл.
Ще одна мегакорисна українська ягідка – калина. Зібрана після перших морозів, перетерта з цукром. Ні натяку на пастеризацію. Калина допомагає від застуди і грипозних вірусів, а ткож при гіп..
Ще одна мегакорисна українська ягідка – калина. Зібрана після перш...
72грн/250 мл.
Кілька годин кулінарних чарів, поєднання дивовижних складників і маємо фантастичної смакоти соус – ледь гострий, з яскравим кисло-солодким сливовим смаком.  Підійде до сирної нарізки, напр..
Кілька годин кулінарних чарів, поєднання дивовижних складників і м...
86грн/120гр.
Сиров'ялена ковбаса з сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смаків київської колегії серед експериментальних (і не тільки) видів. Цей вид пальцьопханої ковбаси заслуговує, щоб перед споживання..
Сиров'ялена ковбаса з сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смак...
86грн/120гр.
Ковбаска з блакитним сиром – ще один приклад майстерності кумів. Сир пом'якшує смак м'яса і дещо перетягує акцент на себе. Щоб не було занадто гостро ми, обчисливши відсоток солоності сиру, змен..
Ковбаска з блакитним сиром – ще один приклад майстерності кумів. С...
86грн/120гр.
Cиров’ялена ковбаса традиційна – вона саме така, як робили її бабусі і прабабусі тих поліських майстрів, які тепер вчать нас. У цій покрученій ковбасі немає нічого крім м'яса, сала і натуральних..
Cиров’ялена ковбаса традиційна – вона саме така, як робили її бабу...
90грн/250мл.
Такий здоровий і смачний додаток до чаю тепер і у нас. Називається «Медовий імбир». Ударимо вітамінами по холодній погоді! Можна додавати в чай, можна їсти ложкою. А ще баночку "Медового імбира"..
Такий здоровий і смачний додаток до чаю тепер і у нас. Називається...
90грн/250гр.
Всього одна ложка обліпихи може заспокоїти горло, коли воно турбує, чи просто стане хорошим протизастудним засобом. А для вагітних обліпиха – це взагалі знахідка. Бо усім їм приписують вживати ф..
Всього одна ложка обліпихи може заспокоїти горло, коли воно турбує...
76грн/250 мл.
Паштет "Укірукук" готується виключно з домашньої курки. І ми впевнені,що м’яско набагато смачніше, якщо до того курочка поскубувала травичку і дзьобала просо на якомусь сільському подвір’ї. Тако..
Паштет "Укірукук" готується виключно з домашньої курки. І ми впевн...
120грн/400гр.
Полядвиця готується із свиної вирізки, найніжнішого м'яса свинки.Завдяки контакту із димом, набуває благородного кольору і неймовірного смаку.Спосіб вживання: нарізати тоненькими скибочками і ха..
Полядвиця готується із свиної вирізки, найніжнішого м'яса свинки.З...
86грн/300гр.
Сало мариноване у справжніх спеціях, копчене на холодному диму. Ідеально підходить для того, аби надати стравам природного аромату вудженини. Сало коптиться багато годин, щоб надати вашій ранков..
Сало мариноване у справжніх спеціях, копчене на холодному диму. Ід...
180грн/250гр.
Новий сорт пальцьопханої ковбаски від майстрів Шкварки. М'яско вимочується у домашньому вині, маринується із фенхелем, витримується чітка гармонія спецій (часничок, сіль, перець, мелені білі гри..
Новий сорт пальцьопханої ковбаски від майстрів Шкварки. М'яско вим...
210грн/300гр.
Якщо ви побачили на нашій сторінці таке слівце і відразу кинулися шукати йому пояснення в мережах інтернету, то можете не турбуватися. Ми самі вам все розповімо. Отже, перш за все потрібно знати..
Якщо ви побачили на нашій сторінці таке слівце і відразу кинулися ...
Показано 1 по 13 з 13 (Всього сторінок 1)