×

У вашому кошику є товари

Оформити замовлення

Шкварка. Домашні Лєгуміни

 

 “Шкварка. Домашні лєґуміни” - це львівські майстри м'ясних делікатесів. Оригінальна рецептура та сімейний, кумівський підхід до справи. Сиров'ялені ковбаси, копчене м'ясо, паштети та різноманітні заправки. Гарантований смак та якість. 



100грн/125гр.
Це дуже хороший вид ковбаси від кумів. Вони роблять її вже давно тому, що людям дуже подобається ця прекрасна ковбаса з ароматною гостротою. Незважаючи на те, сиров'ялена ковбаса з гострим перце..
Це дуже хороший вид ковбаси від кумів. Вони роблять її вже давно т...
55грн/250 мл.
Шкварка – це не лише м’ясо і ковбаси. Час від часу куми дозволяють собі утнути і щось гламурно-дівчаче. Точнісінько, як цей апельсиново-гарбузовий десерт. Cонячний, гарний і корисний. За смаком ..
Шкварка – це не лише м’ясо і ковбаси. Час від часу куми дозволяють...
77грн/250гр.
Якщо Ви фанатієте від італійської кухні, полюбляєте різноманітні пасти, різото чи мінестроне, але маєте з їхнім приготуванням «проблеми», тоді Болоньєзе по-львівськи Вам в поміч. Мусите, звичайн..
Якщо Ви фанатієте від італійської кухні, полюбляєте різноманітні п...
80грн/250 мл.
Медова, терпка, масляниста, соковита і ароматна… Ніжна, хрустка або кисла…А ще вона свіжа, пухка і запашна, з присмаком лимону, ароматом мускату чи мигдалю…"А який для тебе смак груші? Вона дуже..
Медова, терпка, масляниста, соковита і ароматна… Ніжна, хрустка аб...
91грн/130гр.
Гусяча грудинка  це воістину шедевральний делікатес, пропонуємо вам стати першими дегустаторами!Поряд з качиною ніжкою та ніжним паштетом з півника даний смаколик посідає своє почесне місце..
Гусяча грудинка  це воістину шедевральний делікатес, пропонує...
72грн/250 мл.
Кілька годин кулінарних чарів, поєднання дивовижних складників і маємо фантастичної смакоти соус – ледь гострий, з яскравим кисло-солодким сливовим смаком. Підійде до сирної нарізки, наприк..
Кілька годин кулінарних чарів, поєднання дивовижних складників і м...
92грн/115гр.
Ковбаска з блакитним сиром – ще один приклад майстерності кумів. Сир пом'якшує смак м'яса і дещо перетягує акцент на себе. Щоб не було занадто гостро ми, обчисливши відсоток солоності сиру, змен..
Ковбаска з блакитним сиром – ще один приклад майстерності кумів. С...
88грн/110гр.
Cиров’ялена ковбаса традиційна – вона саме така, як робили її бабусі і прабабусі тих поліських майстрів, які тепер вчать нас. У цій покрученій ковбасі немає нічого крім м'яса, сала і натуральних..
Cиров’ялена ковбаса традиційна – вона саме така, як робили її бабу...
100грн/125гр.
Сиров'ялена ковбаса з пармезаном – ще один доказ майстерності кумів. Сир пом'якшує смак м'яса і акцентує на собі увагу. Щоб не було занадто гостро куми, обчисливши відсоток солоності сиру..
Сиров'ялена ковбаса з пармезаном – ще один доказ майстерності кумі...
77грн/140гр.
Невеличкі брусочки кінського м’яса спершу маринуємо у спеціях, а потім готуємо на дубових дровах методом холодного копчення. Конина володіє неповторним смаком та ароматом, вона майже не містить ..
Невеличкі брусочки кінського м’яса спершу маринуємо у спеціях, а п...
72грн/200мл.
Такий здоровий і смачний додаток до чаю тепер і у нас. Називається «Медовий імбир». Ударимо вітамінами по холодній погоді! Можна додавати в чай, можна їсти ложкою. А ще баночку "Медового імбира"..
Такий здоровий і смачний додаток до чаю тепер і у нас. Називається...
90грн/250гр.
Всього одна ложка обліпихи може заспокоїти горло, коли воно турбує, чи просто стане хорошим протизастудним засобом. А для вагітних обліпиха – це взагалі знахідка. Бо усім їм приписують вживати ф..
Всього одна ложка обліпихи може заспокоїти горло, коли воно турбує...
76грн/250 мл.
Паштет "Укірукук" готується виключно з домашньої курки. І ми впевнені,що м’яско набагато смачніше, якщо до того курочка поскубувала травичку і дзьобала просо на якомусь сільському подвір’ї. Тако..
Паштет "Укірукук" готується виключно з домашньої курки. І ми впевн...
60грн/250мл.
Справжній Домашній паштет! Із додаванням вершкового масла і свіжих листочків тим’яну. Класична страва наших бабусь, яка не потребує видозмінення чи збагачення.Просто смачно. Годуємо ним своїх ді..
Справжній Домашній паштет! Із додаванням вершкового масла і свіжих...
72грн/250мл.
Ідеальний соус до м'яса. Основна характеристика соусу "Полум’яний ревінь" це пікантність. Витончений, оригінальний смак ревеню ( чи румбарбару) нікого не залишить байдужим.  Їдете на при..
Ідеальний соус до м'яса. Основна характеристика соусу "Полум’яний ...
72грн/250мл.
Основа соусу - це перець чилі, спочатку підсмажений на грилі, потім закопчений на дубових дровах, з додаванням часнику і пари секретних інгредієнтів. Все для того, щоб зберегти природний аромат ..
Основа соусу - це перець чилі, спочатку підсмажений на грилі, поті...
72грн/200 мл.
Основа соусу - це гострий червоний перець, спочатку підсмажений на грилі, потім закопчений на дубових дровах, з додаванням часнику і пари секретних інгредієнтів. Все для того, щоб зберегти приро..
Основа соусу - це гострий червоний перець, спочатку підсмажений на...
48грн/90мл.
Соус чорносмородиновий з м’ятою це чудовий соус для м’яса. Пікантний, з приємною кислинкою та насиченим ягідним смаком, який вдало підкреслює м’ята. Склад: чорна смородина, м’ята, пр..
Соус чорносмородиновий з м’ятою це чудовий соус для м’яса. Пікантн...
60грн/250 мл.
Шкварочки з копченого сала з додаванням розмарину. За основу у приготуванні шкварок взято польський рецепт. Ніщо так не смакує на природі, як трохи підтоплені шкварочки на грильованому окрайці ж..
Шкварочки з копченого сала з додаванням розмарину. За основу у при...
126грн/180гр.
Якщо ви побачили на нашій сторінці таке слівце і відразу кинулися шукати йому пояснення в мережах інтернету, то можете не турбуватися. Ми самі вам все розповімо. Отже, перш за все потрібно знати..
Якщо ви побачили на нашій сторінці таке слівце і відразу кинулися ...
Показано 1 по 20 з 20 (Всього сторінок 1)