Домашні лєгуміни

 

 “Шкварка. Домашні лєґуміни” - це львівські майстри м'ясних делікатесів. Оригінальна рецептура та сімейний, кумівський підхід до справи. Сиров'ялені ковбаси, копчене м'ясо, паштети та різноманітні заправки. Гарантований смак та якість. 



67грн/160гр.
Всім фанатам смачної курочки пропонуємо скуштувати новий делікатес від львівських майстрів.Грудки ціпоньки "Не плач, козаче" - це куряча грудка в неймовірному балансі спецій для поціновувачів не..
Всім фанатам смачної курочки пропонуємо скуштувати новий делікатес...
78грн/130гр.
Сиров'ялена ковбаса з сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смаків київської колегії серед експериментальних (і не тільки) видів. Цей вид пальцьопханої ковбаси заслуговує, щоб перед споживання..
Сиров'ялена ковбаса з сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смак...
78грн/130гр.
Ковбаска з блакитним сиром – ще один приклад майстерності кумів. Сир пом'якшує смак м'яса і дещо перетягує акцент на себе. Щоб не було занадто гостро ми, обчисливши відсоток солоності сиру, змен..
Ковбаска з блакитним сиром – ще один приклад майстерності кумів. С...
109грн/160гр.
Ми любимо радувати вас всілякою смакотою. Ця одна з тих, на яку не потрапите Ви більш ніде. Сировялена ковбаса з кропом приїздить до нас з самого Полісся, з далекого Зарічнянському району біля ..
Ми любимо радувати вас всілякою смакотою. Ця одна з тих, на яку не...
55грн/100гр.
Cиров’ялена ковбаса традиційна – вона саме така, як робили її бабусі і прабабусі тих поліських майстрів, які тепер вчать нас. У цій покрученій ковбасі немає нічого крім м'яса, сала і натуральних..
Cиров’ялена ковбаса традиційна – вона саме така, як робили її бабу...
96грн/160гр.
Сиров'ялена ковбаса з пармезаном – ще один доказ майстерності кумів. Сир пом'якшує смак м'яса і акцентує на собі увагу. Щоб не було занадто гостро куми, обчисливши відсоток солоності сиру..
Сиров'ялена ковбаса з пармезаном – ще один доказ майстерності кумі...
99грн/160гр.
Конина володіє неповторним смаком та ароматом. Крім того, вона майже не містить холестерину.Приготовлена за старовинним рецептом, ідеально підходить до темного пива чи червоного вина.Вага середн..
Конина володіє неповторним смаком та ароматом. Крім того, вона май...
67грн/250мл.
Ідеальний соус до м'яса. Основна характеристика соусу "Полум’яний ревінь" це пікантність. Витончений, оригінальний смак ревеню ( чи румбарбару) нікого не залишить байдужим.  Їдете на при..
Ідеальний соус до м'яса. Основна характеристика соусу "Полум’яний ...
120грн/250гр.
Полядвиця готується із свиної вирізки, найніжнішого м'яса свинки.Завдяки багатогодинному контакту із холодним димом, набуває благородного гранатового кольору.Спосіб вживання: нарізати тоненькими..
Полядвиця готується із свиної вирізки, найніжнішого м'яса свинки.З...
Пряна айва
Новинка
62грн/135г.
Пряна айва це не зовсім соус. Це шматочки в’яленої айви з прованськими травами, замочені в оливковій олії. Творці цього продукту нас одразу попередили, що їхня айва за смаком солодко-кисло-гостр..
Пряна айва це не зовсім соус. Це шматочки в’яленої айви з провансь...
72грн/300гр.
Сало мариноване у справжніх спеціях, копчене на холодному диму. Ідеально підходить для того, аби надати стравам природного аромату вудженини. Сало коптиться багато годин, щоб надати вашій ранков..
Сало мариноване у справжніх спеціях, копчене на холодному диму. Ід...
Слива в’ялена пряна
Новинка
62грн/130 мл.
В’ялена з прянощами слива гарно пасуватиме до сирної нарізки, наприклад, з сиром Халлумі. Порізана на невеличкі шматочки чудово доповнить звучання якогось екстравагантного салату.Склад: сли..
В’ялена з прянощами слива гарно пасуватиме до сирної нарізки, напр...
67грн/250мл.
Основа соусу - це перець чилі, спочатку підсмажений на грилі, потім закопчений на дубових дровах, з додаванням часнику і пари секретних інгредієнтів. Все для того, щоб зберегти природний аромат ..
Основа соусу - це перець чилі, спочатку підсмажений на грилі, поті...
62грн/150мл.
Соус чорносмородиновий з м’ятою це чудовий соус для м’яса. Пікантний, з приємною кислинкою та насиченим ягідним смаком, який вдало підкреслює м’ята. Склад: чорна смородина, м’ята, пр..
Соус чорносмородиновий з м’ятою це чудовий соус для м’яса. Пікантн...
Цибулька маринована “Малятка Чиполіно”
Новинка
36грн/250мл.
Ця малесенька маринована цибулька задумана, як самостійна оригінальна закуска. Доречна на природі, як доповнення до шашличку чи якогось грильованого м’яска, обов’язково знайде свого поціновувача..
Ця малесенька маринована цибулька задумана, як самостійна оригінал...
Шкварки панські з м’ясом
Новинка
60грн/250мл.
Це елітні шкварки розміру XXL. Виготовлені із найкращих м’ясних шматків свинячої підчеревини з додаванням цибульки та кисло-солодких яблук. Добре смакують розігрітими на паровій бані. За основу ..
Це елітні шкварки розміру XXL. Виготовлені із найкращих м’ясних шм...
110грн/200гр.
Якщо ви побачили на нашій сторінці таке слівце і відразу кинулися шукати йому пояснення в мережах інтернету, то можете не турбуватися. Ми самі вам все розповімо. Отже, перш за все потрібно знати..
Якщо ви побачили на нашій сторінці таке слівце і відразу кинулися ...
Шпарагівка маринована
Новинка
37грн/250 мл.
Маринована спаржева стручкова квасоля домашнього виробництва. Гарний вибір під час посту. Пікантна закуска.Склад:  шпарагівка, листя петрушки, сіль, олія, оцет, часник, лавровий лист, ..
Маринована спаржева стручкова квасоля домашнього виробництва. Гарн...
Показано 1 по 18 з 18 (Всього сторінок 1)