×

У вашому кошику є товари

Оформити замовлення

Шкварка. Домашні Лєгуміни

 

 “Шкварка. Домашні лєґуміни” - це львівські майстри м'ясних делікатесів. Оригінальна рецептура та сімейний, кумівський підхід до справи. Сиров'ялені ковбаси, копчене м'ясо, паштети та різноманітні заправки. Гарантований смак та якість. 



86грн/120гр.
Це дуже хороший вид ковбаси від кумів. Вони роблять її вже давно тому, що людям дуже подобається ця прекрасна ковбаса з ароматною гостротою. Незважаючи на те, сиров'ялена ковбаса з гострим перце..
Це дуже хороший вид ковбаси від кумів. Вони роблять її вже давно т...
55грн/250 мл.
Шкварка – це не лише м’ясо і ковбаси. Час від часу куми дозволяють собі утнути і щось гламурно-дівчаче. Точнісінько, як цей апельсиново-гарбузовий десерт. Cонячний, гарний і корисний. За смаком ..
Шкварка – це не лише м’ясо і ковбаси. Час від часу куми дозволяють...
80грн/250 мл.
Медова, терпка, масляниста, соковита і ароматна… Ніжна, хрустка або кисла…А ще вона свіжа, пухка і запашна, з присмаком лимону, ароматом мускату чи мигдалю…"А який для тебе смак груші? Вона дуже..
Медова, терпка, масляниста, соковита і ароматна… Ніжна, хрустка аб...
Варення з драпаків з цитринкою
Новинка
78грн/250мл.
Мало хто зрозуміє по тій назві, що воно таке))) А ми вам розкажемо. Драпаками в окремих районах Львівщини називають ожину. Ай, справді, драпаються ті кущики шалено! Витончений смак ожини в поєдн..
Мало хто зрозуміє по тій назві, що воно таке))) А ми вам розкажемо...
192грн/300гр.
Зимновуджена вирізка ґонорова, вона ж update «полядвиці» - традиційна карпатська страва, що готується із найсмачнішої частини поросяти - з вирізки. Соковиті шматочки м’яса неможливо не скуштуват..
Зимновуджена вирізка ґонорова, вона ж update «полядвиці» - традиці...
72грн/250 мл.
Кілька годин кулінарних чарів, поєднання дивовижних складників і маємо фантастичної смакоти соус – ледь гострий, з яскравим кисло-солодким сливовим смаком.  Підійде до сирної нарізки, напр..
Кілька годин кулінарних чарів, поєднання дивовижних складників і м...
101грн/140гр.
Сиров'ялена ковбаса з сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смаків київської колегії серед експериментальних (і не тільки) видів. Цей вид пальцьопханої ковбаси заслуговує, щоб перед споживання..
Сиров'ялена ковбаса з сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смак...
97грн/135гр.
Cиров’ялена ковбаса традиційна – вона саме така, як робили її бабусі і прабабусі тих поліських майстрів, які тепер вчать нас. У цій покрученій ковбасі немає нічого крім м'яса, сала і натуральних..
Cиров’ялена ковбаса традиційна – вона саме така, як робили її бабу...
126грн/280гр.
Невеличкі брусочки кінського м’яса спершу маринуємо у спеціях, а потім готуємо на дубових дровах методом холодного копчення. Конина володіє неповторним смаком та ароматом, вона майже не містить ..
Невеличкі брусочки кінського м’яса спершу маринуємо у спеціях, а п...
90грн/250мл.
Такий здоровий і смачний додаток до чаю тепер і у нас. Називається «Медовий імбир». Ударимо вітамінами по холодній погоді! Можна додавати в чай, можна їсти ложкою. А ще баночку "Медового імбира"..
Такий здоровий і смачний додаток до чаю тепер і у нас. Називається...
72грн/250мл.
Ідеальний соус до м'яса. Основна характеристика соусу "Полум’яний ревінь" це пікантність. Витончений, оригінальний смак ревеню ( чи румбарбару) нікого не залишить байдужим.  Їдете на при..
Ідеальний соус до м'яса. Основна характеристика соусу "Полум’яний ...
48грн/90мл.
Соус чорносмородиновий з м’ятою це чудовий соус для м’яса. Пікантний, з приємною кислинкою та насиченим ягідним смаком, який вдало підкреслює м’ята. Склад: чорна смородина, м’ята, пр..
Соус чорносмородиновий з м’ятою це чудовий соус для м’яса. Пікантн...
154грн/220гр.
Якщо ви побачили на нашій сторінці таке слівце і відразу кинулися шукати йому пояснення в мережах інтернету, то можете не турбуватися. Ми самі вам все розповімо. Отже, перш за все потрібно знати..
Якщо ви побачили на нашій сторінці таке слівце і відразу кинулися ...
Показано 1 по 13 з 13 (Всього сторінок 1)