Домашні лєгуміни

 

 “Шкварка. Домашні лєґуміни” - це львівські майстри м'ясних делікатесів. Оригінальна рецептура та сімейний, кумівський підхід до справи. Сиров'ялені ковбаси, копчене м'ясо, паштети та різноманітні заправки. Гарантований смак та якість. 



96грн/120гр.
Це дуже хороший вид ковбаси від кумів. Вони роблять її вже давно тому, що людям дуже подобається ця прекрасна ковбаса з ароматною гостротою. Незважаючи на те, сиров'ялена ковбаса з гострим перце..
Це дуже хороший вид ковбаси від кумів. Вони роблять її вже давно т...
Бекон вуджено-в'ялений
Новинка
160грн/400г.
Новий продукт від львівських "м'ясних майстрів"- бекон вуджено-в'ялений. Бекон готується в два етапи: в'ялиться, а потім коптиться на дровах плодових дерев.Нарізати тонкими скибками. Обереж..
Новий продукт від львівських "м'ясних майстрів"- бекон вуджено-в'я...
160грн/250гр.
Зимновуджена вирізка ґонорова, вона ж update «полядвиці» - традиційна карпатська страва, що готується із найсмачнішої частини поросяти - з вирізки. Соковиті шматочки м’яса неможливо не скуштуват..
Зимновуджена вирізка ґонорова, вона ж update «полядвиці» - традиці...
120грн/155гр.
Сиров’ялена качина ніжка – лєґумін серед лєґумінів, делікатес серед делікатесів, справжнє свято для поціновувачів! Цей продукт дійсно унікальний, адже Ви точно не знайдете його в своєму суп..
Сиров’ялена качина ніжка – лєґумін серед лєґумінів, делікатес сере...
72грн/250 мл.
Кілька годин кулінарних чарів, поєднання дивовижних складників і маємо фантастичної смакоти соус – ледь гострий, з яскравим кисло-солодким сливовим смаком. Підійде до сирної нарізки, наприк..
Кілька годин кулінарних чарів, поєднання дивовижних складників і м...
88грн/110гр.
Сиров'ялена ковбаса з сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смаків київської колегії серед експериментальних (і не тільки) видів. Цей вид пальцьопханої ковбаси заслуговує, щоб перед споживання..
Сиров'ялена ковбаса з сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смак...
96грн/120гр.
Ковбаска з блакитним сиром – ще один приклад майстерності кумів. Сир пом'якшує смак м'яса і дещо перетягує акцент на себе. Щоб не було занадто гостро ми, обчисливши відсоток солоності сиру, змен..
Ковбаска з блакитним сиром – ще один приклад майстерності кумів. С...
80грн/100гр.
Cиров’ялена ковбаса традиційна – вона саме така, як робили її бабусі і прабабусі тих поліських майстрів, які тепер вчать нас. У цій покрученій ковбасі немає нічого крім м'яса, сала і натуральних..
Cиров’ялена ковбаса традиційна – вона саме така, як робили її бабу...
96грн/120гр.
Сиров'ялена ковбаса з пармезаном – ще один доказ майстерності кумів. Сир пом'якшує смак м'яса і акцентує на собі увагу. Щоб не було занадто гостро куми, обчисливши відсоток солоності сиру..
Сиров'ялена ковбаса з пармезаном – ще один доказ майстерності кумі...
88грн/160гр.
Невеличкі брусочки кінського м’яса спершу маринуємо у спеціях, а потім готуємо на дубових дровах методом холодного копчення. Конина володіє неповторним смаком та ароматом, вона майже не містить ..
Невеличкі брусочки кінського м’яса спершу маринуємо у спеціях, а п...
72грн/200мл.
Такий здоровий і смачний додаток до чаю тепер і у нас. Називається «Медовий імбир». Ударимо вітамінами по холодній погоді! Можна додавати в чай, можна їсти ложкою. А ще баночку "Медового імбира"..
Такий здоровий і смачний додаток до чаю тепер і у нас. Називається...
76грн/250 мл.
Паштет "Укірукук" готується виключно з домашньої курки. І ми впевнені,що м’яско набагато смачніше, якщо до того курочка поскубувала травичку і дзьобала просо на якомусь сільському подвір’ї. Тако..
Паштет "Укірукук" готується виключно з домашньої курки. І ми впевн...
60грн/250мл.
Справжній Домашній паштет! Із додаванням вершкового масла і свіжих листочків тим’яну. Класична страва наших бабусь, яка не потребує видозмінення чи збагачення.Просто смачно. Годуємо ним своїх ді..
Справжній Домашній паштет! Із додаванням вершкового масла і свіжих...
72грн/250мл.
Ідеальний соус до м'яса. Основна характеристика соусу "Полум’яний ревінь" це пікантність. Витончений, оригінальний смак ревеню ( чи румбарбару) нікого не залишить байдужим.  Їдете на при..
Ідеальний соус до м'яса. Основна характеристика соусу "Полум’яний ...
67грн/135г.
Пряна айва це не зовсім соус. Це шматочки в’яленої айви з прованськими травами, замочені в оливковій олії. Творці цього продукту нас одразу попередили, що їхня айва за смаком солодко-кисло-гостр..
Пряна айва це не зовсім соус. Це шматочки в’яленої айви з провансь...
72грн/250мл.
Основа соусу - це перець чилі, спочатку підсмажений на грилі, потім закопчений на дубових дровах, з додаванням часнику і пари секретних інгредієнтів. Все для того, щоб зберегти природний аромат ..
Основа соусу - це перець чилі, спочатку підсмажений на грилі, поті...
72грн/200 мл.
Основа соусу - це гострий червоний перець, спочатку підсмажений на грилі, потім закопчений на дубових дровах, з додаванням часнику і пари секретних інгредієнтів. Все для того, щоб зберегти приро..
Основа соусу - це гострий червоний перець, спочатку підсмажений на...
96грн/100гр.
Слайси яловичого м’яска ( джерки яловичі) , мариновані з сіллю та спеціями і сушені у спеціальній машині стануть у добрій нагоді за гальбою пива. Перевіряли особисто та тестували на поціновувача..
Слайси яловичого м’яска ( джерки яловичі) , мариновані з сіллю та ...
60грн/250 мл.
Шкварочки з копченого сала з додаванням розмарину. За основу у приготуванні шкварок взято польський рецепт. Ніщо так не смакує на природі, як трохи підтоплені шкварочки на грильованому окрайці ж..
Шкварочки з копченого сала з додаванням розмарину. За основу у при...
140грн/200гр.
Якщо ви побачили на нашій сторінці таке слівце і відразу кинулися шукати йому пояснення в мережах інтернету, то можете не турбуватися. Ми самі вам все розповімо. Отже, перш за все потрібно знати..
Якщо ви побачили на нашій сторінці таке слівце і відразу кинулися ...
40грн/250 мл.
Маринована спаржева стручкова квасоля домашнього виробництва. Гарний вибір під час посту. Пікантна закуска.Склад:  шпарагівка, листя петрушки, сіль, олія, оцет, часник, лавровий лист, ..
Маринована спаржева стручкова квасоля домашнього виробництва. Гарн...
Показано 1 по 21 з 21 (Всього сторінок 1)